Χρηστικά αντικείμενα και οικιστικές δομές που αποκαλύφθηκαν κατά τις ανασκαφικές εργασίες μαρτυρούν την αδιάλειπτη ανθρώπινη παρουσία στην περιοχή
Χρηστικά αντικείμενα και οικιστικές δομές που αποκαλύφθηκαν κατά τις ανασκαφικές εργασίες μαρτυρούν την αδιάλειπτη ανθρώπινη παρουσία στην περιοχή, από την ελληνιστική εποχή έως τα βυζαντινά χρόνια. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται απομεινάρια κατοικιών, τμήματα λιθόστρωτων δρόμων, οικιακά σκεύη, κεραμικά, νομίσματα, αγωγοί που προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την καθημερινή ζωή των κατοίκων της αρχαίας Δράμας.
Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση, με τίτλο «Υπόγεια Δράμα», που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίου Enaon EDA, θυγατρική της Enaon, και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας στο αίθριο του αρχαιολογικού μουσείου της πόλης, παρουσία του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, της διευθύνουσας συμβούλου της Enaon EDA Φρενζέσκας Ζαννινόττι (Francesca Zanninotti), του δημάρχου Δράμας Γιώργου Παυλίδη, του δημάρχου Κάτω Νευροκοπίου, τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.


