efhmerida1

29 ήδη τα κρούσματα κορονοϊού από τον γάμο – Φόβοι για περαιτέρω αύξηση

Τα 29 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού σε ανθρώπους που βρέθηκαν στον γάμο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς οι καλεσμένοι έφταναν τους 200 – 250.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr η γυναίκα που ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στον γάμο είχε έρθει από τη Γερμανία. Δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με το που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η καλεσμένη στον συγκεκριμένο γάμο, αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές. Η ίδια μάλιστα δεν αισθανόταν καλά την ημέρα του γάμου και μάλιστα επέστρεψε στο σπίτι της μετά την τελετή.

Την Κυριακή πήγε μόνη της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου της έγινε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή και τουλάχιστον είκοσι άτομα έσπευσαν στο νοσοκομείο για να κάνουν κι εκείνα το τεστ για τον κορωνοϊό.

Τεστ θα γίνουν σε όλους τους καλεσμένους και γι’ αυτό εκτιμάται πως ο αριθμός των κρουσμάτων από τον συγκεκριμένο γάμο μπορεί να αυξηθεί.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr