Συνάντηση Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με τον κ. Συριτούδη

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε, στην Κομοτηνή, συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχο κ. Συριτούδη Πασχάλη.

Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης συνάντησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Η ανάγκη και η συνέχιση των προσπαθειών, όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για την επίλυση του κτηριακού ζητήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, θεωρώντας ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες επαφές, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ευδοκιμήσει η ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων με τα οποία καλούνται καθημερινά οι αστυνομικοί να εκτελέσουν Υπηρεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Επίσης τονίστηκε η ανάγκη για την παραμονή όλων των αδαπάνως αποσπασμένων αστυνομικών και μετά την έλευση των νέων Συνοριακών Φυλάκων.

Επισημάνθηκε από τους αστυνομικούς η κάθετη αντίθεσή τους σε δημιουργία νέων δομών κράτησης και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Ν. Έβρου, παρόλες τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έχουν λάβει.

Η ενίσχυση με προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης και κυρίως του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων και του Α.Σ. Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Η έγκαιρη και ορθή χρήση της Διμοιρίας Υποστήριξης καθώς και όλων των αστυνομικών που εμπλέκονται σε προγραμματισμένα και έκτακτα μέτρα τάξης με την απαρέγκλιτη εφαρμογή των Προεδρικών Διαταγμάτων.

Ο κ. Γενικός, γνώστης της πραγματικότητας των περισσοτέρων ζητημάτων της περιοχής, δεσμεύτηκε ότι για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του θα προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση τους. Στα δε υπόλοιπα θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεων της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης τους ενημέρωσε για την πορεία των σχεδίων της Υπηρεσίας που αφορά των εκσυγχρονισμό των τεχνικών μέσων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεννόησης και υπόσχεσης για την μελλοντική συνεχή και δημιουργική συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό της Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr