Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης, παρέλαβαν τη δωρεά 200 βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Διονύσου Αττικής, μια προσφορά που ενισχύει ουσιαστικά τις πολιτιστικές και μορφωτικές δράσεις τους.
Όπως σημειώνεται, η πρωτοβουλία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς η Κίρκη συνεχίζει την προσπάθειά της να αναγεννηθεί και να προχωρήσει δυναμικά μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του 2023, επενδύοντας στον πολιτισμό, τη γνώση και τη δημιουργία.
«Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στην κυρία Ρίτα Ζαχαριάδου για την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία της να στηρίξει την Κίρκη με αυτή τη σημαντική προσφορά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κυρία Χριστίνα Γιαννέτου, υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου, για τη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση και τη συμβολή της στην υλοποίηση της δωρεάς.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Ιορδάνη Παπαδόπουλο για τις ενέργειες και τη συμβολή του στον συντονισμό και την πραγματοποίηση αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας.
Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και αποδεικνύουν ότι η αγάπη για τον πολιτισμό και το βιβλίο ενώνει ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης, σας ευχαριστεί από καρδιάς» σημειώνει
Γ.Π.


