efhmerida1

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Ελεύθεροι έως τη δίκη τους αφέθηκαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν επί πέντε και πλέον μήνες στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu. Η Ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη ενημέρωσε για την εξέλιξη τους γονείς των δύο στρατιωτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κυβερνητική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη γειτονική χώρα για να παραλάβει τους δύο στρατιωτικούς.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

“Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας, και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή, και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν.

Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr