Παρέμεινε πρόεδρος ο Παναγιώτης Μαργαριτίδης – Ποιοι συγκροτούν το νέο Δ.Σ.
Με τον Σάββα Καρυπίδη στον πάγκο του θα πορευθεί τη νέα σεζόν ο Ορέστης Ορεστιάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict, η προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου της εβρίτικης ομάδας, ήρθε σε συμφωνία με τον 59χρονο τεχνικό ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Ο Καρυπίδης με καταγωγή από τη Νίψα της Αλεξανδρούπολης, έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει βρεθεί ως πρώτος προπονητής στον πάγκο των ΠΑΕ Θράκης, Ζακύνθου, Τηλυκράτη, Έβρου Σουφλίου, Ζακυνθιακού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νέστου Χρυσούπολης, Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και ως βοηθός σε ΑΟ Τρικάλων & Ολυμπιακό Βόλου, ενώ εργάστηκε και στον ΑΟ Ξάνθης όπου είχε παίξει και ποδόσφαιρο. Τελευταία του ομάδα ήταν το 2022 ο Παναρκαδιακός.
Ο έμπειρος προπονητής θα κληθεί να οδηγήσει τον Ορέστη στη Γ’ Εθνική όπου η θρακιώτικη ομάδα θα λάβει μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Ορέστης Ορεστιάδας: Παρέμεινε πρόεδρος ο Παναγιώτης Μαργαριτίδης – Το νέο Δ.Σ.
Προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου έχει ο Ορέστης Ορεστιάδας.
Το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο εκ νέου τον Παναγιώτη Μαργαριτίδη, συστάθηκε σε σώμα και είναι το εξής:
- Πρόεδρος: Παναγιώτης Μαργαριτίδης
• Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Τσαβδαρίδης
• Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Χαϊνάς
• Ταμίας: Απόστολος Μποζατζίδης
• Γενική Γραμματέας: Άννα Ρέκκα
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:
• Παναγιώτης Βαγγελούδης
• Νικολέτα Ιωάννου
• Κωνσταντίνος Ζαχαρίας
• Νικόλαος Μετζιδιές
• Χαράλαμπος Μιχαηλίδης
• Αποστολία Χατζησαββίδου
• Αναπληρωματικό μέλος: Κωνσταντίνος Κουλογιάννης
Sportsaddict.gr


