efhmerida1

«Έφοδος» κορυφαίων της Νέας Δημοκρατίας στη Θράκη

Στην Ξάνθη με αντικείμενο τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές θα βρεθεί την Παρασκευή ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς από το χώρο της συντηρητικής παράταξης κατέρχονται δύο διαφορετικοί υποψήφιοι για τις Εκλογές.

Οι ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης & Ροδόπης) διοργανώνουν ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα:
«Εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Ελισσώ» . Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Έβρο περιλαμβάνεται σε ένα γενικό πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη με σταθμό και στον Έβρο, αλλά το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Σύμφωνα ,με το reprotal.gr, από τη Νέα Δημοκρατία, έχει γίνει γνωστό ότι άλλα δύο κορυφαία στελέχη του κόμματος θα έρθουν στον Έβρο μέσα στον Μάρτιο. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όμως θα επισκεφτεί το βόρειο τμήμα του νομού στις 22 Μαρτίου και τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μεΐμαράκη που θα βρεθεί στο νότιο Έβρο στις 30 του μήνα.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης-Βασικός Μέτοχος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr