Ζαχαράκη: «Θα αποκτήσει ο Δήμος Αλεξ/πολης τo ειδικό σήμα για την επαναλειτουργία των Ιαματικών λουτρών»

Το ειδικό σήμα για την επαναλειτουργία νόμιμα πλέον των Ιαματικών Λουτρών Αλεξανδρούπολης αναμένεται να αποκτήσει σύντομα ο Δήμος της πόλης ,όπως ανακοίνωσε από την Αλεξανδρούπολη η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη .

«Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πόλη που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις προοπτικές για να συμβάλλει και αυτή στη συνολική τουριστική ανάπτυξη της χώρας και είναι υποχρέωσή μας να εντάξουμε την πόλη στα προγράμματα που παρουσιάζουμε σε όλο τον κόσμο, για τουρισμό όλο τον χρόνο», σχολίασε σε δηλώσεις της μετά τη συνάντησή της με τον δήμαρχο τη πόλης Γιάννη Ζαμπούκη η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία επισκέπτεται σήμερα τον Έβρο.
Το πρόγραμμα της ξεκίνησε το πρωί από το ΙΕΚ Τουρισμού που λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη (οκτώ συνολικά λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα) με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στις ειδικότητες Στελέχους Μονάδων Φιλοξενίας και Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης .
Αναφερόμενη στην λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού Θράκης η κ. Ζαχαράκη είπε: «η περιοχή προσφέρει μια πολύ ποιοτική σχολή με τις σπουδές οι οποίες θέλουμε πάντα να δίνουν μια δυνατότητα προόδου και καλύτερης εύρεσης εργασίας για τα παιδιά που μας επιλέγουν. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που επανιδρύουμε τα ΙΕΚ ,το περιφερειακό ΙΕΚ Θράκης με έδρα που ήταν και θα είναι η Αλεξανδρούπολη και βέβαια με μια δυνατότητα επιδόματος στέγασης στα παιδιά ,καλύτερων σπουδών ,έγκαιρης έναρξης (το σχολείο ξεκινάει νωρίτερα από ποτέ ,αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μας από εδώ και πέρα με πρόσληψη των εκπαιδευτικών )και βέβαια με την δυνατότητα τα παιδιά να βρίσκουν και το ΙΕΚ της περιοχής μέσα στο παράλληλο μηχανογραφικό.”

ertnews.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του