Ζαμπούκης: “Το ρομποτικό μηχάνημα είχε συντηρηθεί πριν 40 μέρες- Ήταν μια κακή στιγμή για τον άνθρωπο”

Σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 37χρονου που πριν μια εβδομάδα έχασε τη ζωή του όταν πολτοποιήθηκε από τον ρομποτικό κάδο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Πριν λίγο στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος, ερωτηθείς από τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μυτιληνό, είπε πως έχουν σταλεί δείγματα στη Θεσσαλονίκη για ανάλυση και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα. Επιπλέον είπε πως ο κάδος είχε πρόσφατα συντηρηθεί και πως ήταν μια κακή στιγμή για τον άνθρωπο.

“Ευτυχώς που ήταν συντηρημένος σε λιγότερο από 40 μέρες ο κάδος, άρα δεν υπήρχε θέμα λειτουργικότητάς του ή υπολειτουργικότητάς του εξαιτίας ελλιπούς συντηρήσεως.

Ήταν μια κακή στιγμή για τον άνθρωπο που πήδηξε και μπήκε ολόκληρος μέσα στο μηχάνημα. Για αυτό τον λόγο τον διάβασε ως απορρίμματα, ως σκουπίδι κι ευτυχώς που πήγε ο επόμενος και τον άνοιξε σύντομα διότι έπεσε ένα μέλος του σώματος και βρήκαμε ότι υπήρχε άνθρωπος εκεί μέσα. Αλλιώς θα θεωρούνταν αυτή την στιγμή εξαφανισμένος. Βούτηξε μέσα στον κάδο για να αυτοκτονήσει, για να βρει σακούλα με φάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί…”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο