Ύποπτος για το άγριο φονικό στα Γλυκά Νερά πιάστηκε στα σύνορα του Εβρου

Από τους Κήπους του Έβρου, με τουριστικό λεωφορείο που είχε προορισμό τη Γεωργία, επιχείρησε να διαφύγει την περασμένη Παρασκευή (14/05) από την Ελλάδα ένας 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες, και συγκεκριμένα για τον αποκαλούμενο “κοντό”, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν.
Οι αρχές θεωρούν ύποπτο το γεγονός ότι επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, κι ενώ είχε ταυτοποιηθεί ως μέλος συμμορίας, η οποία στις αρχές Μαρτίου είχε βασανίσει και ληστέψει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό τους, μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πικερμίου.
Η εισβολή αυτή, σύμφωνα με την αστυνομία, παρουσιάζει ομοιότητες με τη ληστεία στα Γλυκά Νερά.
Ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχου που έγινε στα σύνορα, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστό διαβατήριο και για τον λόγο αυτό σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, ενώ παρέμεινε κρατούμενος για διοικητική απέλαση. Κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών αναμένεται να τον παραλάβει και να προχωρήσει στην προσαγωγή του 36χρονου, για ανάκριση, στην Ασφάλεια Αττικής.
 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ

ΕΡΤ Ορεστιάδας

φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο