Υποψήφιος γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο και ο Ιωάννης Αρχοντάκης

Στην αυριανή εσωκομματική εκλογική διαδικασία

Ο κ. Ιωάννης Αρχοντάκης θα διεκδικήσει μαζί με την κα Αλεξάνδρα Ποιραζίδου τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν αύριο, από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.
Το βιογραφικό του κου Αρχοντάκη:
“Ονομάζομαι Αρχοντάκης Ιωάννης και είμαι γεννημένος στις 24/03/1995. Γονείς μου είναι ο Γεώργιος Αρχοντάκης,  μητέρα μου η Παναγιώτα Χριστοφοράκη και έχω δύο αδέρφια την Λίνα και τον Τόλη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στις Φέρες και πλέον εργάζομαι στην Αλεξανδρούπολη στο ξενοδοχείο Astir-Egnatia Alexandroupolis ως υπεύθυνος αγορών και προμηθειών. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και αυτή την περίοδο ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στη διοίκηση επιχειρήσεων του Δημοκρηρίου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχω ολοκληρώσει την στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Επίσης, ασχολούμαι με τον πρωτογενή τομέα και την οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα εκτροφής βοοειδών.
Από τα μαθητικά μου χρόνια κιόλας ασχολήθηκα με την πολιτική και το ΠΑΣΟΚ συμμετέχοντας σε μία ομάδα μαθητών από όλη την Ελλάδα για τη δημιουργία μαθητικής κίνησης στα σχολεία. Ως φοιτητής από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκα πολύ ενεργά με την ΠΑΣΠ στο Ρέθυμνο. Διετέλεσα υπεύθυνος επικοινωνίας, υπεύθυνος Σχολής Κοινωνικών επιστημών αλλά μέχρι και το ανώτατο αξίωμα του Γραμματέα πόλης της ΠΑΣΠ Ρεύθμνου όπου στη θητεία μου αναδειχθήκαμε πρώτοι με ποσοστό 44% στην πόλη. Ταυτόχρονα διετέλεσα δύο φορές πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών ενώ άλλες δύο αντιπρόεδρος του ίδιου συλλόγου. Ακόμη, συμμετείχα ως τακτικό μέλος στις συνελεύσεις των καθηγητών εκπροσωπώντας το σύνολο των φοιτητών. Επίσης, ήμουν μέλος της συνεχής επιτροπής του Δήμου Ρεθύμνης εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου και επιστρέφοντας στις Φέρες, συμμετείχα στην ομάδα νέων της πόλης που δημιουργήσαμε τον Σύλλογο νεολαίας Φερών “Φέρελπις”. Αναδείχθηκα πρόεδρος του συλλόγου, τίτλο που κατέχω μέχρι και σήμερα”.-

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο