Ξεκινούν  οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Τουρισμού Αλεξανδρούπολης

Από 22 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σπουδαστών στο Δημόσιο ΙΕΚ Τουρισμού Αλεξανδρούπολης του Υπουργείου Τουρισμού

Ξεκινά τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.
Οι αιτήσεις αφορούν στην κάλυψη 914 θέσεων στα οκτώ δημόσια ΙΕΚ Τουρισμού σε Ανάβυσσο Αττικής, Περαία Θεσσαλονίκης, Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Ρόδο, Άργος, Γαλαξίδι και Αλεξανδρούπολη.
Στο ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης λειτουργούν οι ειδικότητες:

  • Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

Η φοίτηση στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού παρέχεται δωρεάν.
Δικαίωμα αίτησης στα δημόσια ΙΕΚ Τουρισμού έχουν όλοι όσοι είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού, Τεχνικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Δικαίωμα συμμετοχής διατηρούν και οι υποψήφιοι που συμπλήρωσαν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο, αλλά δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε τμήμα ΙΕΚ.
Η κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων ανά ΙΕΚ, οι όροι και οι προϋποθέσεις εισαγωγής, καθώς και τα κριτήρια μοριοδότησης για τους υποψηφίους καθορίζονται αναλυτικά στην προκήρυξη εισαγωγής καταρτιζόμενων στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του ειδικού συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr από την Δευτέρα 22 Αυγούστου έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

ινφο

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mintour.edu.gr
Πληροφορίες για το ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης στο τηλ. 25510-25288
ΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ξενοδοχείο «ΘΑΛΑΣΣΑ»
2ο χιλ. Αλεξανδρούπολης – Νέας Χηλής
Τηλ.: 25510-25288
E-mail: iekalex@mintour.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο