Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου των γραφείων ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη

Η αρχή έγινε; Ας ελπίσουμε ότι έγινε!
Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου των γραφείων ΟΣΕ, (κτίριο Διοίκησης) στην Καραολή και Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη από τον ανάδοχο του έργου.
Να θυμίσουμε πως Περίληψη της Διακήρυξης του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο είχε αναρτηθεί στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων αλλά και στη σελίδα του ΟΣΕ, στις 16 Σεπτεμβρίου 2020.
Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει με προηγούμενη ανάρτηση του κ. Γιώργη Κολιόπουλου στις 13 Μαϊου 2022 βρίσκονται στη διαδικασία εγκρίσεων οι σχετικές μελέτες και για την αποκατάσταση του Γαλλικού Σταθμού ώστε να ακολουθήσει η προκήρυξη, ο διαγωνισμός, η σύμβαση κλπ, για την έναρξη των εργασιών στο σχεδόν υπό κατάρρευση κτήριο.
Ελπίζουμε και προσδοκούμε να προχωρήσουν ταχέως οι απαραίτητες ενέργειες από τους εμπλεκόμενους φορείς για το Γαλλικό Σταθμό σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι για το κτήριο της Διοίκησης και με προϋπολογισμό που να αντιστοιχεί στην αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών του μνημείου.
Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο