Ξάνθη: Οδηγός τρένου σταμάτησε σε αφύλακτη διάβαση για να δει αν περνούν αυτοκίνητα

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό αυτό που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από τη Ξάνθη. Στο βίντεο φαίνεται ένα τρένο να φτάνει σε μια διάβαση, η οποία όμως δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα να πατήσει φρένο ο οδηγός και να τσεκάρει αν περνά κάποιο αυτοκίνητο ή κανένας πεζός! Στην διάβαση οι προστατευτικές μπάρες ήταν χαλασμένες, ενώ δεν δούλευαν ούτε οι φωτεινοί σηματοδότες, αλλά ούτε υπήρχε κάποια ηχητική προειδοποίηση. Μέσα σε αυτά, δίπλα από τις μπάρες ήταν μια ηλικιωμένη που έκοβε χόρτα, αλλά ο οδηγός την είδε και περίμενε να απομακρυνθεί η γυναίκα για να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Σύμφωνα με μηχανοδηγούς στη Θράκη, η περιοχή έχει τουλάχιστον άλλες 10 περιπτώσεις με διαβάσεις που δεν λειτουργούν.
 «Δεν υπάρχει σήμανση, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα» είπε στο MEGA η δημοσιογράφος Αλκμήνη Μουδανίδου. «Δεν υπάρχουν επιβατικά δρομολόγια, υπάρχουν εμπορικές αμαξοστοιχίες. Οπότε οι κάτοικοι δεν είναι υποψιασμένοι και είναι επικίνδυνο», ανέφερε. «Η διάβαση είναι μέσα στον οικισμό, τον χωρίζει στη μέση», τόνισε η κ. Μουδανίδου.
Κάτοικος της περιοχής, ανέφερε πως «μία στο τόσο που περνάνε οι εμπορικές αμαξοστοιχίες είναι επικίνδυνο. Οι σηματοδότες όχι απλά δεν λειτουργούν, είναι κατεστραμμένοι. Κάποιες φορές μπορεί και να ξεχαστεί κάποιος και να περάσει χωρίς να καταλάβει τη σιδηροδρομική γραμμή». Η κάτοικος είπε πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν υπάρξει πολλά θύματα. «Έχουν γίνει θανατηφόρα, νέα παιδιά έχουν φύγει. Είναι ένα σημείο…», υποστήριξε η κάτοικος με την κ. Μουδανίδου να λέει πως το τρένο έχει παρασύρει όχημα με 19χρονους.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του