Ξάνθη: Έκλεψαν τον κουμπαρά που μάζευαν χρήματα για τα αδέσποτα

H κάμερα ασφαλείας που υπάρχει μέσα στο κατάστημα κατέγραψε πεντακάθαρα τα πρόσωπα των νεαρών δραστών

Τον κουμπαρά που είχε τοποθετήσει η φιλοζωική «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» στο pet shop Κιβωτός έκλεψαν δύο νεαροί, αρπάζοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να αγοραστούν τροφές για τα αδέσποτα της Ξάνθης.  

Μάλιστα, η κάμερα ασφαλείας που υπάρχει μέσα στο κατάστημα κατέγραψε πεντακάθαρα τα πρόσωπα των νεαρών δραστών, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο φιλοζωικός σύλλογος. 

«Μας κλέψανε τον κουμπαρά μας με αρκετά μεγάλο ποσό από το pet shop Κιβωτός. Ήταν για αγορά τροφών για τα αδέσποτα της πόλης που ταΐζουν τα παιδιά του Συλλόγου. Η κάμερα του μαγαζιού κατέγραψε πεντακάθαρα τις δύο παιδικές φάτσες την ώρα που κλέβανε» σημειώνουν οι Αδέσποτοι Φίλοι.
«Ανεβάζουμε μόνο την φωτογραφία με τα αρπακτικά χεράκια. Δε βγαίνει άκρη, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, αφήστε το. Απλά κρίμα και πολύ άδικο» προσθέτει η φιλοζωική.
Μάλιστα οι Αδέσποτοι Φίλοι γνωστοποίησαν για μια ακόμη φορά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να στηρίξει το έργο τους, ειδικά μετά την κλοπή των χρημάτων που με τόσο κόπο είχαν συγκεντρωθεί.

Εθνική τράπεζα

Αρ.Λογαριασμου:

777/002871-11

ΙΒΑΝ GR85 0110 7770 0000 7770 0287 111

Paypal

xanthinea.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο