Ξάνθη: Ανατροπή στο τροχαίο με θύμα 19χρονη, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης αστυνομικός

Ανατροπή υπήρξε την Παρασκευή στην υπόθεση ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που συνέβη την Τετάρτη στον Παλιό Ζυγό Ξάνθης με αποτέλεσμα μια 19χρονη κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας.

Όμως στη συνέχεια απέκρυψε το γεγονός καθώς πρόκειται για αστυνομικό που οδηγούσε υπηρεσιακό (συμβατικό) όχημα της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την εμπλοκή του πανικοβλήθηκε και παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του στην ΑΔ Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά αλλά και στο μαύρο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ως αποτέλεσμα ο 34χρονος αστυνομικός, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης από την Παρασκευή ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης θα είχε πολύ μικρές επιπτώσεις, ποινικές και πειθαρχικές, αν από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό το περιστατικό.

Πως τραυματίστηκε η κοπέλα

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 9 μ.μ. Η 19χρονη είχε βγάλει το σκυλάκι της στον οικισμό του Π. Ζυγού όταν παρασύρθηκε από το όχημα. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στη Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η άτυχη κοπέλα μάλιστα, διαθέτει σπάνια ομάδα αίματος O Rh, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα αποθέματα στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Ξάνθης και να γίνουν εκκλήσεις στο κοινό της περιοχής που διαθέτει την ίδια αίματος για συγκέντρωση φιαλών.

tvxs.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του