Βράβευση φοιτητών της Νομικής του ΔΠΘ: Πρώτευσαν σε διαγωνισμό εικονικής δίκης

Με περηφάνια υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης , τους διακριθέντες φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ που κατέκτησαν την 1η θέση σε διαγωνισμό εικονικής δίκης που διεξήχθη στη Χάγη στο Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ και τιμήθηκαν με το βραβείο Max Huber. Τα μέλη της ομάδας , Διονυσία Βανικιώτη, Ευάγγελος-Ιωάννης Αράπης και Μιχαήλ Μόσχος, είχαν την ευκαιρία να αγορεύσουν ενώπιον επιφανών δικαστών των διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων και διεθνολόγων μεταξύ άλλων της Liesbeth Lijnzaad, του Philippe Sands και του Alain Pelle.
Όπως τόνισε ο κ. Κουρτίδης η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που διακρίθηκαν και τους ευχαρίστησε θερμά ενώ πρόσθεσε πως αν υπήρχαν Ολυμπιακοί Αγώνες στη Νομική, τα διακριθέντα παιδιά είναι Ολυμπιονίκες. «…Δίνουμε το πρώτο στίγμα μας, ότι επιβραβεύουμε αυτούς που αγωνίζονται, επιβραβεύουμε αυτούς που πολεμούν , επιβραβεύουμε αυτούς που μας δίνουν να έχουμε ελπίδα για το μέλλον, επιβραβεύουμε αυτούς που εξύψωσαν την χώρα μας, την περιοχή μας και το ΔΠΘ..» υπογράμμισε ο κ. Κουρτίδης. Ευχαρίστησε τέλος την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και δεσμεύτηκε σε μία προγραμματική μεταξύ της Αντιπεριφέρειας και του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στα πλαίσια μίας αγαστής συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης : Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μελλοντικούς συναδέλφους – Μας κάνετε υπερήφανους !

Η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κουρτίδη για την τιμή που τους έκανε να συνδιοργανώσουν από κοινού την εκδήλωση και να τιμήσουν τους τρεις διακριθέντες φοιτητές της Νομικής του ΔΠΘ. «…Θερμά συγχαρητήρια στους μελλοντικούς συναδέλφους και να σας ευχηθούμε πάντα τέτοιες επιτυχίες . Μας κάνετε περήφανους σαν νομικούς και σαν πολίτες αυτής της χώρας ..» δήλωσε η κ. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου.

Μιχαήλ Μόσχος , Φοιτητής Νομικής ΔΠΘ : Η επιβράβευσή σας, μας δίνει δύναμη και κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι και να έχουμε καλύτερες επιδόσεις

xanthinews.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο