Τυχερό: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπολειτουργία των τοπικών ιατρείων

Το Υπουργείο Υγείας, όπως καταγγέλλεται, στέλνει γιατρό σε Τυχερό και Προβατώνα μόνο 4 φορές το μήνα!

Η τακτική του Υπουργείου Υγείας, η όποια δυστυχώς έχει παγιωθεί, να στέλνει δηλαδή γιατρό μόνο 3 φορές το μήνα στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού και 1 φορά το μήνα στο Ιατρείο Προβατώνα έχει φέρει σε αδιέξοδο τους κατοίκους της περιοχής. Στη σύσκεψη της Επιτροπής Φορέων Τυχερού εξετάσθηκαν όλα τα δεδομένα των τριών τελευταίων μηνών και πάρθηκε η απόφαση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τετάρτη 26/1. Στο κάλεσμά της η Επιτροπή αναφέρει:
“Το γεγονός ότι πάρα τις συνεχείς οχλήσεις τηλεφωνικά αλλά και εγγράφως στις 1/12/2021 δεν παίρνουμε καμία απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Για του λόγους αυτούς αποφασίστηκε να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί μπροστά στο Ιατρείο Τυχερού.
Καλούμε τους κατοίκους, τους φορείς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου και των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών αλλά και τους υγειονομικούς της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση, ώστε να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα σε όλους αυτούς που παίζουν με την υγεία των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού .
Οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα κατά του covid19 και να φορούν μάσκα”. 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο