Τρίτη Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η δισκοβόλος του Εθνικού Ιωάννα Αραμπατζή! 

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23

Η πρωταθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Δημήτρη Τσιακιρούδη, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της δισκοβολίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23 στο Καυτατζόγλειο της Θεσσαλονίκης, με βολή στα 42.86.

Η Ιωάννα πήρε επίσης την 5η θέση στην γενική κατάταξη. “Ιωάννα μου να είσαι γερή κ να κάνεις τέτοια δώρα στην πόλη σου κ στον σύλλογο σου .ΜΓΣ Εθνικός ….3η πανελληνιονίκης για 5η φορά στη ζωή σου στο Εθνικό Πρωτάθλημα κ23 Ανδρών Γυναικών…. Είσαι σημαία αναγνωρίσιμη για τον σύλλογο σου …κρατά γερά κ να θυμάσαι τις άπειρες εργατοώρες που ρίξαμε μαζί ….αλλά κ όσους μας εμπόδιζαν να φτάσουμε ψηλά στη κορυφή κ μας αμφισβήτησαν. …. περήφανος για σένα…περήφανος για τους ριπτες μου» ανέφερε στο μήνυμά του ο προπονητής τη Δημήτρης Τσακιρούδης.

“Tο να συμμετέχεις και να διαγωνίζεσαι στο μεγαλύτερο Εθνικό πρωτάθλημα της χώρας σου είναι ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητη ,εάν τώρα το συνδυάσεις κ με ένα μετάλλιο είναι ένα όνειρο ….Χαίρομαι να αγωνίζομαι για τον σύλλογο μου τον Εθνικο και κυρίως για τον προπονητή μου κύριο Τσιακιρουδη Δημήτρη τον άνθρωπο που πραγματικά μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια σαν πατέρας που με κράτησε σ’ αυτό το επίπεδο κ πίστεψε σε μένα ….Η αγωνιστική μου χρόνια δεν έχει τελειώσει ακόμα έχω να αγωνιστώ και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ηλικίας μου κ20 οπότε και εκεί θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα κ να τα πάω καλά και να φέρω μια καλή διάκριση για την πόλη μας ….. ” ήταν τα λόγια της Ιωάννας

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο