Τριήμερο θεατρικών παραστάσεων από τις παιδικές και τις εφηβικές ομάδες του ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Άλλη μια δημιουργική χρονιά ολοκληρώνεται φέτος με τη λήξη της θεατρικής σεζόν, και τα παιδιά από τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και τις εφηβικές ομάδες του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ είναι έτοιμα να παρουσιάσουν στο θεατρόφιλο κοινό της περιοχής τις παραστάσεις τους.

Παρά τις εναλλασσόμενες παύσεις/ενάρξεις λειτουργίας των τελευταίων δύο χρόνων, με τα πολλά απρόβλεπτα που δημιούργησε η εξέλιξη της πανδημίας ατομικά αλλά και συνολικά, δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν και φέτος στο πρόγραμμα των θεατρικών εργαστηρίων (τμήματα θεατρικής παιδείας). Έφτασε η ώρα, λοιπόν, το αποτέλεσμα της δουλειάς τους να παρουσιαστεί σε ένα τριήμερο πρόγραμμα παραστάσεων τη Δευτέρα 20, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Συγκεκριμένα,

– την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22/6, στις 8:30 μ.μ., οι Εφηβικές Ομάδες ανεβάζουν το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά” σε θεατρική διασκευή του Γ. Καλατζόπουλου. Μία πολιτική σάτιρα, διαχρονική και επίκαιρη, που αποκαλύπτει πως… ο βασιλιάς είναι γυμνός. Μόνο που δεν το βλέπει ούτε ο ίδιος, ούτε οι υποτακτικοί του, παρά μόνον τα αθώα και ανυστερόβουλα μάτια των παιδιών… Η είσοδος στις παραστάσεις των Εφηβικών Ομάδων είναι συμβολική στα 3 ευρώ για μικρούς και μεγάλους.

Με τη λήξη και της φετινής – ιδιαίτερων συνθηκών – περιόδου, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους των παιδιών αλλά και στο θεατρόφιλο κοινό, να παραστούν στις τριήμερες Γιορτές Λήξης των παιδιών και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη δημιουργική τους προσπάθεια.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο