efhmerida1

Τραγωδία στην Καβαλά: Τρεις νεκροί έξω από κέντρο γαμήλιας δεξίωσης

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην Καβάλα, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Η πρώτη ενημέρωση από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε λόγο για δύο τουλάχιστον νεκρούς, ωστόσο οι νεκροί ήταν τρεις. Πρόκειται για τον οδηγό της μηχανής και 2 ακόμα άτομα – μητέρας και γιός που περίμεναν στο πεζοδρόμιο την είσοδό τους στο γλέντι του γάμου.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Καβάλα

Η σύγκρουση σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Σύμφωνα με το proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

proini1

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν το γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Επίσης έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δύο άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και παρασύρθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το kavalanews.gr, το ζευγάρι ενημερώθηκε από τους συγγενείς που το περίμεναν για τις τραγικές εξελίξεις και η άφιξη του γαμπρού και της νύφης αναβλήθηκε…

proini2

Τραγικές ιστορίες

Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα.

Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr