Τον Χρήστο Γκατσιούδη αποχαιρετούν με οδύνη και συγκίνηση Αθλητικοί Σύλλογοι του Διδυμοτείχου

Τον Χρήστο Γκατσιούδη, γυμναστή και προπονητή, αποχαιρετούν Αθλητικοί Σύλλογοι και ομάδες του Διδυμοτείχου

Ο Χρήστος Γκατσιούδης έφυγε από την ζωή αιφνίδια το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου σε ηλικία μόλις 46 ετών. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Διδυμοτείχου και ιδιαίτερα δραστήριος στο αθλητικό γίγνεσθαι. Ήταν αδερφός του γνωστού Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη.

Η κηδεία του έγινε σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί. Τον Χρήστο Γκατσιούδη αποχαιρετά με ανακοίνωσή του ο Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Διδυμοτείχου όπου υπήρξε μέλος της Διοίκησης και προπονητής: Advertisement Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για την απώλεια του φίλου, μέλους της Διοίκησης και προπονητή του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟΥ, Χρήστο Γκατσιούδη, αλλά ταυτόχρονα και προνομιούχοι που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε. Ευχόμαστε ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη, ώστε να διατηρήσει τη μνήμη του ζωντανή. Καλό σου ταξίδι φίλε Χρήστο…

ΓΑΣ Σπαρτακος Διδυμοτειχου
Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για την απώλεια του φίλου, μέλους της Διοίκησης και προπονητή του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟΥ, Christos Gatsioudis, αλλά ταυτόχρονα και προνομιούχοι που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε.
Ευχόμαστε ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη, ώστε να διατηρήσει τη μνήμη του ζωντανή.
Καλό σου ταξίδι φίλε Χρήστο…
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γυαλιά
Η ΡΕΑ Διδυμοτείχου, η Γυναικεία αθλητική ομάδα Catchball της πόλης που επίσης προπονούσε τον αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση:
Rea Didymoteicho
Το γήπεδο σείονταν όταν φώναζες “Σκάσ’ το!”.
Ήθελες τον πόντο περισσότερο από μας.
Αγαπούσες τις προκλήσεις και ριχνόσουν με πάθος στη δουλειά, με τον πήχη διαρκώς κολλημένο ψηλά.
Το Catchball άθλημα άγνωστο αλλά η επαγγελματική σου κατάρτιση άριστη. Σε χρόνο μηδέν συνέδεσες τα κομμάτια προσφέροντας προπονήσεις υψηλών προδιαγραφών.
Εξαιρετικός γυμναστής, χαρισματικός προπονητής και κυρίως αξιαγάπητος άνθρωπος.
Είχες ευγένεια έμφυτη, χαμόγελο αληθινό, ήθος αδιαμφισβήτητο, καλλιέργεια βαθιά, ποιότητα υψηλή σε όλα σου.
Ήσουν η ψυχή της ΡΕΑΣ, ο κρίκος που μας ένωσε, ο άνθρωπος που μας έκανε ομάδα.
Και το χαιρόσουν Coach! Απολάμβανες κάθε στιγμή παιχνιδιού και προπόνησης. Έτσι θέλουμε να σε θυμόμαστε. Έτσι σε αγαπήσαμε.
Στο μυαλό μας πάντα θα είσαι ανάμεσα σε αγγέλους, να φωνάζεις “Σκάσ’το!” και να τραντάζονται οι ουρανοί…
Καλό ταξίδι λατρεμένε μας Χρήστο.
Το γήπεδο σείονταν όταν φώναζες “Σκάσ’ το!”. Ήθελες τον πόντο περισσότερο από μας. Αγαπούσες τις προκλήσεις και ριχνόσουν με πάθος στη δουλειά, με τον πήχη διαρκώς κολλημένο ψηλά. Το Catchball άθλημα άγνωστο αλλά η επαγγελματική σου κατάρτιση άριστη. Σε χρόνο μηδέν συνέδεσες τα κομμάτια προσφέροντας προπονήσεις υψηλών προδιαγραφών.

Εξαιρετικός γυμναστής, χαρισματικός προπονητής και κυρίως αξιαγάπητος άνθρωπος. Είχες ευγένεια έμφυτη, χαμόγελο αληθινό, ήθος αδιαμφισβήτητο, καλλιέργεια βαθιά, ποιότητα υψηλή σε όλα σου. Ήσουν η ψυχή της ΡΕΑΣ, ο κρίκος που μας ένωσε, ο άνθρωπος που μας έκανε ομάδα. Και το χαιρόσουν Coach! Απολάμβανες κάθε στιγμή παιχνιδιού και προπόνησης. Έτσι θέλουμε να σε θυμόμαστε. Έτσι σε αγαπήσαμε. Στο μυαλό μας πάντα θα είσαι ανάμεσα σε αγγέλους, να φωνάζεις “Σκάσ’το!” και να τραντάζονται οι ουρανοί…

Ράδιο Έβρος 97.1 | radioevros.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του