Το ξέσπασμα του χαροκαμένου πατέρα της 37χρονης Δέσποινας που ξεψύχησε στο Νοσοκομείο

Χθες τελέστηκε η κηδεία της 37χρονης Δέσποινας στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την οποία τέλεσε ο ίδιος ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος.
Αργότερα το βράδυ ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιρρίπτοντας ευθύνες στην μαιευτική κλινική του Π.Γ.Ν.Α . Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το evrosonline.gr,  χαρακτηρίζει «εγκληματικές τις αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης”, που στοίχισαν την ζωή στην κόρη και το αγέννητο εγγονάκι του. Μάλιστα επεσήμανε ότι αυτές οι αμέλειες και οι ευθύνες θα αποδειχθούν πολύ γρήγορα, με την έρευνα που πρέπει να γίνει απρόσκοπτα και χωρίς καμία παρέμβαση από οποιονδήποτε.

Συγκεκριμένα έγραψε ο χαροκαμένος πατέρας, επίσης πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης:

“Σήμερα κηδέψαμε την κόρη μου μαζί με το αγέννητο γιο της. Το καμάρι μας που τόσο άδικα έφυγε, πιστεύοντας ακράδαντα για εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και που πιστεύω ότι θα αποδειχτούν πολύ γρήγορα απρόσκοπτα χωρίς να γίνει καμία παρέμβαση από κάπου προκειμένου να μην θρηνήσουμε και άλλους αθώους ασθενείς.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Σεβασμιότατο που τέλεσε την νεκρώσιμο ακολουθία χωρίς να το ζητήσω από τον ίδιο και που επισήμανε τις αμέλειες που ίσως υπήρχαν του Ιατρικού Προσωπικού. Δεν θα ήθελα ποτέ να αποχωριστώ το δάκρυ του που έπεσε επάνω μου την ώρα που με συλλυπήθηκε με ευχή για κουράγιο και δύναμη, λέγοντας με ότι πρώτη φορά συναντά τέτοια περίπτωση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που ήταν εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ. Ζωή σε όλους σας”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο