Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφθηκε η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Κοινή παραδοχή και διαπίστωση η ανάγκη για αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω, Μαρία Γκουγκουσκίδου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Καπετανίδη, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα και τις προοπτικές του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης του Βορείου Έβρου και των δύο αποκεντρωμένων μονάδων που υπάγονται σ’ αυτό, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας και του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Έβρου.
Κοινή παραδοχή και διαπίστωση ήταν η ανάγκη το Νοσοκομείο να αναβαθμιστεί και να πολλαπλασιάσει το κύρος του, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ανάκαμψης της πορείας του τόπου μας, ως παράδειγμα τρόπου αναβάθμισης των δημόσιων δομών.
Ο κ. Καπετανίδης αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία δύο χρόνια στους τομείς της εξωτερικής και εσωτερικής εικόνας, του εξοπλισμού, της καθαριότητας, της στελέχωσης, της οργάνωσης και λειτουργίας των ιατρικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου και ζήτησε τη συστράτευση όλων των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Βορείου Έβρου στη διεκδίκηση για ένα άρτιο και ολοκληρωμένο Γενικό Νοσοκομείο που να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες ιατρικές ανάγκες του πληθυσμού του με τον ιδανικότερο τρόπο.
Η κα Γκουγκουσκίδου αποδέχθηκε το κάλεσμα για συστράτευση και διαβεβαίωσε τον κ. Διοικητή ότι τόσο η ίδια όσο και η δημοτική μας παράταξη θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στη διαρκή μάχη για την αποτροπή του κινδύνου της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου καθώς και σε οποιαδήποτε διεκδίκηση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ίδιου του Νοσοκομείου αλλά και των αποκεντρωμένων μονάδων του που εδρεύουν στην Ορεστιάδα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο