Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης αποχαιρετά τρεις εξαιρετικούς επιστήμονες

Ολοκληρώθηκε η θητεία των τριών αγροτικών ιατρών που διδάχθηκαν, αλλά και δίδαξαν με το ήθος και την εργατικότητά τους

Στο τέλος της έφτασε η θητεία των τριών αγροτικών ιατρών που υπηρέτησαν στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, με τον διευθυντή του Κέντρου Γεννάδιο Διαμαντόπουλο να τους αφιερώνει τα παρακάτω συγκινητικά λόγια:
“Η πάροδος του χρόνου είναι ανεπαίσθητη, και κάπως έτσι, απαρατήρητα, έφτασε στο τέλμα της η θητεία των τριών αγροτικών ιατρών μας, της Μαρίας Βλαχοπούλου, της Εύας Μπαλή, και του Γιώργου Κοτσάμπαση.
Το Κ.Υ. Σαμοθράκης στάθηκε ως δάσκαλος και μαθητής για τους νέους ιατρούς. Δάσκαλος, καθώς απέκτησαν πρακτικές γνώσεις και εμπλούτισαν εμπειρίες που θα αξιοποιήσουν στο μέλλον. Μαθητής, καθώς το Κ.Υ. διδάχθηκε από την αξιέπαινη συμπεριφορά τους με τους ασθενείς και το προσωπικό, την απαράμιλλη εργατικότητα και την προσήλωσή τους, τις οξυδερκείς παρατηρήσεις τους, και πάνω απ’ όλα, το υψηλό ήθος και το πολυπρισματικό τους πνεύμα.
Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Κ.Υ. Σαμοθράκης, θα ήθελα ολόψυχα να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, επίτευξη των προσωπικών τους στόχων, και πραγμάτωση των βαθύτερων ονείρων τους.
Ο χρόνος μπορεί να πέρασε όντως ανεπαίσθητα, η παρουσία τους, ωστόσο, ήταν πέρα για πέρα αισθητή. Καλή τύχη, παιδιά!!”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο