Το εβρίτικο βόλεϊ βροντοφώναξε ξανά «παρών» στο χάρτη του ελληνικού βόλεϊ

 Η Κυριακή της 6ης Νοεμβρίου που ξημέρωσε στην Ορεστιάδα δεν έμοιαζε με τις προηγούμενες! Μία βόλτα στο κέντρο της πόλης το ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό ήταν αρκετή για να συνειδητοποιήσει κανείς πως ο Άθλος… ψήλωσε μέσα σε ένα βράδυ!

Στο Σαββατιάτικο ιστορικό ματς-γιορτή του Άθλου με τον Ολυμπιακό, το εβρίτικο βόλεϊ βροντοφώναξε ξανά «παρών» στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος στη χώρα μας!

Η λαχτάρα του κόσμου να νιώσει και πάλι τον παλμό ενός αγώνα υψηλού επιπέδου, να ζήσει ξανά μοναδικές συγκινήσεις, να δει την ομάδα του τόπου μας να «ματώνει» την φανέλα, να χειροκροτήσει αστέρες παγκόσμιας λάμψης και να φύγει από το γήπεδο με την… γλυκόπικρη γεύση ότι δεν κέρδισε το μεγάλο φαβορί όλων των φετινών τίτλων Ολυμπιακό, μέχρι χθες έμοιαζε με όνειρο για την πόλη μας.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως τα παιδιά του Άθλου και ο κόσμος της Ορεστιάδας ενωμένοι μια «γροθιά» το έκαναν πραγματικότητα!

Η εικόνα των γεμάτων από 2500 θεατές κερκιδες, τα εκατοντάδες νεαρά παιδιά που είδαμε στο πλευρό της ομάδας μας, τα μουσικά όργανα που έδιναν ρυθμό στην κερκίδα, η άψογη οργάνωση των ανθρώπων της ομάδας σε κάθε τομέα, λες και σχεδίαζαν χρόνια αυτή τη βραδιά, η θετική αύρα για την έκβαση του αγώνα, το πάθος των Ντε Πρα, Γκένοφ και το «παιχνίδι» τους με την κερκίδα σε κάθε πανηγυρισμό, αλλά και η αποθέωση που γνώρισαν ολα τα μελη της οικογενειας του Άθλου με τη λήξη του αγώνα, δεν ήταν απλά ένα δείγμα της δυναμικής του βόλεϊ της Ορεστιάδας και των προσδοκιών που δημιούργησαν για το μέλλον, αλλά μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο Άθλος Ορεστιάδας κέρδισε το «μεγάλο στοίχημα».

Και παράλληλα και νέους φίλους, που είναι βέβαιο, όπως όλοι μας, ότι ανυπομονούν να δούνε το επόμενο παιχνίδι στην Ορεστιάδα με τον Παναθηναϊκό.

Το σίγουρο είναι ότι το βόλεϊ του Έβρου και η Ορεστιάδα μπορεί να είναι περήφανοι για έναν σύλλογο, που παρά την βραχύβια ιστορία του, είναι οργανωμένος σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα και αισθάνεται χρέος του να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη και τον Νομό, φέρνοντας ξανά πολλά παιδιά στο βόλεϊ, με την ελπίδα να καμαρώσουμε ξανά στα γήπεδα νέους Μποζίδηδες, Σαμαράδες… 

(από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Φβ)

Photo Credits : Foto Astro by Patsiatzis

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του