Την Πέμπτη 15/9 οι “Λευκές Νύχτες” στο Σουφλί

Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί!

Η Ένωση επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Σουφλίου και περιφέρειας διοργανώνει Λευκές νύχτες στο Σουφλί με την ευγενική υποστήριξη και συν διοργάνωση του Επιμελητηρίου Έβρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7 και μισή το απόγευμα στην πλατεία του Σουφλίου.
Στην πλατεία του Σουφλίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων από τον Έβρο. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τους θησαυρούς της θρακιώτικης γης και τις δημιουργίες των οικοτεχνιών και δημιουργών μας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν 2 συναυλίες στα άκρα του Σουφλίου, μια συναυλία στη Δημαρχεία με το νεανικό συγκρότημα «Άκρων Άωτο» με έντεχνα ροκ μονοπάτια και παραδοσιακό γλέντι με γκάιντες στο Ηρώων. Η αγορά του Σουφλίου θα μείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα στα πλαίσια της Λευκής νύχτας και σε μια προσπάθεια να ζωντανέψουμε το κέντρο της πόλης μας.
Θα ακολουθήσουν DJ στις καφετέριες και μπαρ της αγοράς καθώς και τοπικά προϊόντα με κρασί και τσίπουρο αλλά και μεζεδάκια με τοπικά προϊόντα σε όλα τα καφέ και μεζεδοπωλεία της περιοχής μας. Μια γιορτή γαστρονομίας, μουσικής και οίνου με όλο το βλέμμα στραμμένο στα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας που χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξή μας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο