Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τις Περιφέρειες

Καθώς δύο εβδομάδες περίπου απέμειναν για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και πυκνώνει η δράση των υποψηφίων  ενδιαφέρον δείχνουν και οι στοιχηματικές αποδόσεις .

Όπως δείχνουν οι στοιχηματισμοί πάμε για ντέρμπι στην Πελοπόννησο μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και του Δημήτρη Πτωχού με τον πρώην Περιφερειάρχη κύριο Τατούλη να δυεισδύει σε περισσότερες δεξαμενές των συδνδυασμών που θα μείνουν έξω, στο δεύτερο γύρο.

Επίσης ντέρμπι και στο Βόρειο Αιγαίο με τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να έχει απέναντί του τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  ο Γιώργος Αμανατίδης δείχνει να εξελίσσεται σε φαβορί απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο νυν Περιφερειάρχης  Χρήστος Μέτιος απειλείται από την Χριστόδουλο Τοψίδη.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η κυρία Κράτσα απειλείται ευθέως από τον Γιάννη Τρεπεκλή.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο νυν Περιφερειάρχηςς κύριος Καρχιμάνης θα έχει αντίπαλο τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Στις άλλες Περιφέρειες  πλην της Αττικής οι νυν Περιφερειάρχες θεωρούνται φαβορί.

Στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος και αντικατέστησε τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη , θεωρείται το φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρείες . Εδώ ο κύριος Χαρδαλιάς έχει απέναντί του τον Γιάννη Σγουρό με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και τον επί 27 χρόνια Δήμαρχο Νίκαιας Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη . Η πιθανότητα να πάει η αναμέτρηση στο δεύτερο γύρο είναι μεγάλη και θα επηρρεαστεί σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα από το γενικότερο πολιτικό κλίμα.

Αυτό που  παρατηρήσαμε είναι η απουσία στοιχηματισμού σε μία Περιφέρεια. Ψάξαμε στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες και όσες έχουν διαθέσιμο στοιχηματισμό για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές καμία δεν  συμπεριλαμβάνει  την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου εκεί δεν διατίθεται προς στοιχηματισμό ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης.

ΥΓ : Να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν είναι δημοσκόπηση απλά δείχνει πως η αγορά αντιλαμβάνεται τα φαβορί αλλά και για ένα ακόμη βασικό λόγο . Οι αποδόσεις στα στοιχήματα αλλάζουν  ανάλογα με το ποντάρισμα . Αυτο σημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

airetos.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του