Τι άκουσε το κλιμάκιο της ΝΔ στο Διδυμότειχο

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές του νομού Δημοσχάκης, Δεμερντζόπουλος και Κελέτσης, οι βουλευτές Τάσος Χατζηβασιλείου και Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, καθώς και ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς Ν.Δ. Νίκος Θεοδωρόπουλος, στελέχη της ΔΕΕΠ και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, περιόδευσε τη Δευτέρα 5/9 στον Έβρο, στο πλαίσιο των εξορμήσεων που πραγματοποιούν κυβερνητικά κλιμάκια εν όψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ένας από τους σταθμούς που πραγματοποίησαν ήταν και το Γενικό Νοσοκομείο Διδ/χου και συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τον διοικητή κ. Καπετανίδη . Το παρών έδωσε φυσικά και ο Δήμαρχος Διδ/χου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το κλιμάκιο της Ν.Δ σχετικά με τις υποδομές του Δήμου που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και την κατασκευή φράγματος.

Επίσης τόνισε ιδιαίτερα το ζήτημα της επιτάχυνσης των διαδικασιών συντήρησης και αναστήλωσης των μνημείων όπως επίσης και την αναβάθμιση-βελτίωση υποδομών οικισμού ΡΟΜΑ. Τέλος , ο Δήμαρχος κατά τον επίλογο της ομιλίας του εστίασε στην ανάγκη συντήρησης και επέκτασης του πιο ακριτικού Νοσοκομείου της χώρας μας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο