Θλιβερές εικόνες από τα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης

Πολίτης που βρέθηκε στην περιοχή μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο

Για ακόμη μία φορά, οι εικόνες που φτάνουν από τις εδώ και περίπου 3 χρόνια κλειστές εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης προκαλούν θλίψη. Ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί πλήρως και όπως αναφέρει πολίτης που βρέθηκε στην περιοχή, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
Το φωτογραφικό υλικό αναρτήθηκε στην σελίδα του facebook «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης», με το παρακάτω σχόλιο: «Αυτή είναι σήμερα η εικόνα στα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης όπου πήγα σήμερα με τα εγγόνια μου. Παράλληλα με εμάς ήρθαν για επίσκεψη και περιήγηση στο χώρο ένα ζευγάρι Άγγλων τουριστών οι οποίοι αντίκρισαν ότι και εμείς. Δεν θα πω τίποτα θα αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες».

Να σημειωθεί πως όπως κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή της εκλογής της η δημοτική αρχή Ζαμπούκη, τα ιαματικά λουτρά λειτουργούσαν χωρίς άδεια και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μπει προσωρινά λουκέτο, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει το ειδικό σήμα λειτουργίας και να μην τίθεται θέμα ασφάλειας για τους επισκέπτες. Ωστόσο, σχεδόν 3 χρόνια μετά και μετά από αναφορές της ΤΙΕΔΑ για γραφειοκρατικά εμπόδια και προβλήματα συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία που έχουν οδηγήσει σε αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση, τα λουτρά παραμένουν κλειστά και η εικόνα τους είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες…

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο