Θλίψη για την απώλεια του σπουδαίου Αλεξανδρουπολίτη Μανώλη Ρεϊζη

Ενας αγαπημένος Αλεξανδρουπολίτης που άφησε το στίγμα του στην πόλη και την κοινωνία μας, ο Μανώλης Ρεϊζης σε ηλικία 83 ετων ξεκίνησε για το μεγάλο “ταξίδι”.

Ενας υπέροχος άνθρωπος της προσφοράς…μια εμβληματική μορφή, ένας αρχιτέκτονας μηχανικός που έγραψε ιστορία για δεκαετίες στον χώρο της οικοδομής στην περιοχή μας. Σπουδαία ήταν η προσφορά του και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό του Τάσου Σουλακάκη, ενώ διετέλεσε σημαίνων στέλεχος του ΜΦΣ Εθνικού για πολλά χρόνια στο πλευρό του ιστορικού τμήματος βόλεϊ.

Όπως αναφέρει και η ανάρτηση στο προφίλ του Γιάννη Μαλκίδη από όπου δημοσιεύθηκε η θλιβερή αυτή είδηση, «δεν χρειάζεται βέβαια να σημειώσουμε την εμπλοκή του με τον αγαπημένο μας σύλλογο τον “ΕΘΝΙΚΟ” στον οποίο κατέθεσε επι δεκαετίες την ψυχή του προκειμένου να τον δει να προοδεύει σε όλα του τα τμήματα !!!

Στη φωτογραφία διακρίνεται άκρη δεξιά ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Πάντα με εντυπωσίαζε με την διαύγεια του πνεύματος του αλλά και τις σκέψεις του για πολλά πράγματα που απασχολούσαν τους συμπολίτες μας και άπτονται της επιστήμης του και όχι μόνο, όταν συναντιόμασταν στο κουρείο».

Πολλοί συμπολίτες κατέγραψαν σε σχόλιά τους τοι συλλυπητήριο μήνυμά τους.

«Καλό Παράδεισο κυριε Μανώλη! Τεράστια η προσφορά σου στον Εθνικό και στην πόλη μας!! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη γιατί με αυτη τη μεγάλη αγάπη μας αγκάλιασες και μας φρόντισες τις εποχές που βρέθηκες κοντά μας στο τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού που μεγαλουργούσε!!» έγραψε ο Μάκης Δημητριάδης, και ο Θόδωρος Ορδουμποζάνης

«Ένας ακόμη καλός φίλος μας αποχαιρέτησε. Λιγοστεύουμε σιγά σιγά οι παλιοί. Ο Μανώλης υπήρξε εξαιρετικός επιστήμονας, παθιασμένος φίλαθλος του βόλεί, αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκησης δίπλα στον Τάσο Σουλακάκη, μα πάνω απ΄ όλα ένας πολύ καλός φίλος, ένας αγαπητός μας συμπολίτης. Στον Αλέξη και την Μαρία τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο Βαγγέλης Μυτιληνός αναφέρει: «Ο Μανώλης ΡΕΊΖΗΣ ήταν ανεκτίμητης αξίας άνθρωπος και επιστήμονας για την Αλεξανδρούπολη .Ο Θεός να τον αναπαύει!

Καλό παράδεισο! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του», ενώ ο Αθηνόδωρος Ταρσούδης σημειώνει: «Ήταν υπέροχος συμπολίτης… Λυπάμαι όταν φεύγουν άξιοι άνθρωποι με παρουσία στα δρώμενα της πόλης μας».

  Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στις 17:30 μ.μ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο