Θλίψη…. “Εφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο Αντώνης Χατζησταύρου

“Εφυγε” ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Αντώνης Χατζησταύρου. Σοκαρισμένη η αθλητική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης πενθεί για την απώλεια ενός ανθρώπου που συνδέθηκε με το βόλει. Όπως γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.
Όπως γράφει ο Γιάννης Μαλκίδης, από τα γενοφάσκια του βρέθηκε να αγωνίζεται με την ομάδα βόλλευ του Γυμνασίου της πόλης. Αργότερα ήρθε η αθλητική καριέρα του στον ΕΘΝΙΚΟ και στη Γ.Ε.Α.
Συνέχισε μετά την απόσυρση του από τους αγωνιστικούς χώρους να βοηθά επιτυχημένα μέσω της εκλογής του στα διοικητικά συμβούλια, ως πρόεδρος του ΤΑΑ και όχι μόνο και πάλι την μεγάλη του αγάπη, τον ΕΘΝΙΚΟ. Πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής στην ομάδα χάντμπολ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης.
Τραπεζικός υπάλληλος για δεκαετίες πρώτα στην Alpha Bank και αργότερα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τους κατοίκους της πόλης μας, και οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στην αρχή του νέου έτους, ότι θα πρέπει να διαχειριστούν την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου τους.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ από τον ιερό ναό Αγίας Κυριακής.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο