Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στον Έβρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καταγγέλοντας την κρατική ευθύνη για την καταστροφή που συντελείται για 15η ημέρα στον Έβρο από τις καταστροφικές πυρκαγιές, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, πολίτες και μέλη του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά το ανοιχτό διαδικτυακό κάλεσμα του αρχιτέκτονα της Νέας Παραλίας, Προδρόμου Νικηφορίδη.

“Η κίνηση μας αυτή έρχεται για να δηλώσει τη δυσαρέσκεια μας απέναντι σε αυτή την αδιάλειπτη καταστροφή που συντελείται στον Έβρο. Για 15η μέρα σήμερα ο Έβρος καίγεται, στη μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία που έχει σημειωθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος. Το “Αλεξανδρούπολη – Αθήνα 800 χιλιόμετρα” είναι ουσιαστικά ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι συμβαίνει αυτή η καταστροφή και δεν ανακόπτεται από το ελληνικό κράτος. Γιατί αν επρόκειτο για μια πυρκαγιά 40, 50 ή 100 χλμ από την Αθήνα, σίγουρα το κράτος θα μεριμνούσε περισσότερο. Οπότε κατά κάποιο τρόπο η διαμαρτυρία μας αυτή συμβαίνει για να δείξουμε στους πολίτες του Έβρου πως δεν είναι μόνοι τους και ότι είμαστε μαζί τους”, δήλωσε αποκλειστικά στη makthes.gr ο Πρόδρομος Νικηφορίδης που είχε την ιδέα της συγκέντρωσης.
(φωτογραφιες parallaximag.gr)

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του