Την αγωνία των αρχών σε περιστατικά συναγερμού φαίνεται πως εντείνει το μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών για την κατασκευή του Flyover.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες αποτυπώνει την οδύσσεια ενός πυροσβεστικού οχήματος μέχρι να φτάσει στο σημείο που κλήθηκε για έκτακτο συμβάν. Οι ουρές χιλιομέτρων που σχηματίζουν τα οχήματα, καθυστερούν το όχημα, με τις σειρήνες να… φωνάζουν πως υπάρχει συναγερμός.

«FlyOver είπατε; Οι ακινητοποιημένοι οδηγοί παρόλο που είναι εγκλωβισμένοι για ώρα και δοκιμάζεται η υπομονή τους, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ανοίξουν χώρο όταν ακούν τις σειρήνες», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr, ο πυροσβέστης Παντελής Παπατέρπος που ανάρτησε το βίντεο, πριν τρεις ημέρες η Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για ένα περιστατικό, που όπως αναφέρει, ευτυχώς αποδείχθηκε ακίνδυνο, καθώς αφορούσε στο ψυγείο ενός αυτοκινήτου και τελικά χρειάστηκε μόνο έλεγχο.

Ο ίδιος σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του βιώνουν τον Γολγοθά της προσέγγισης ενός συμβάντος, αν χρειαστεί να μεταβούν από τον περιφερειακό, καθώς το μποτιλιάρισμα λόγω των έργων είναι συχνό φαινόμενο.