Θερμή υποδοχή για Μιχαλεντζάκη σε Αλεξανδρούπολη & Φέρες

Δάκρυσε ο Παραολυμπιονίκης κατά την ομιλία του

Στην βάση του επέστρεψε ο Δημοσθένης Μιχλεντζάκης συνοδευόμενος από τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη. Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης στο Τόκιο, γνώρισε θερμή υποδοχή αρχικά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου τον υποδέχθηκαν η οικογένεια του, φίλοι του, αθλητές και αθλήτριες του ΟΦΘΑ, αλλά και πολίτες που θέλησαν να βρεθούν εκεί για να του πουν ένα μεγάλο μπράβο.

Επίσης, τον Εβρίτη αθλητή υποδέχθηκαν και συνεχάρησαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμος, ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και ο δήμαρχος Αλεξ/πολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Το δεύτερο μέρος της υποδοχής ήταν στον τόπο καταγωγής του, τις Φέρες, όπου ο Μιχαλεντζάκης που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, δεν έκρυψε την συγκίνηση του κατά την ομιλία του, καθώς μίλησε για τις στιγμές εκείνες που «οι επιτυχίες των μεταλλίων ξεχνιούνται, τα φώτα σβήνουν και οι αθλητές μένουν μόνοι τους και δίνουν σκληρό αγώνα» όπως τόνισε. Τον λόγο πήρε και ο αντιδήμαρχος Φερών κ. Κολγιώνης.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια και ο προπονητής του Δημοσθένη, Τάσος Καλλιτσάρης.

sportsaddict.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο