Θείος του δολοφόνου της Τζεβριέ: «Εννοείται ότι δέρνουμε τις γυναίκες μας» είπε μέσα στο δικαστήριο (vids)

Ομολογία εντός του δικαστηρίου από τον θείο του δολοφόνου της Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος πήγε για μάρτυρας και είπε «εννοείται ότι όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας. Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε, αλλά τις δέρνουμε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Αυτή η φράση εξόργισε τους πάντες, με τον πρόεδρο μάλιστα να λέει, πως «είστε τυχερός που σήμερα δεν κάθεστε στη θέση του κατηγορούμενου, αλλά αν ξαναμάθω ότι δείρατε τη γυναίκα σας θα καθίσετε στη θέση του κατηγορούμενου».

Την αποκάλυψη έκανε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου: « Ο μάρτυρας μάλλον θεώρησε ότι είναι σε καφενείο και εξέφρασε απόψεις οι οποίες ευτυχώς φτάσαμε στο 2022 και με τη συμπαράσταση και το κίνημα όλων μας εξαλείφονται».

Θυμίζουμε πως στον δολοφόνο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Στην κυριολεξία σκότωσε στο ξύλο τη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύτηκε αλλά μετά από τέσσερις μέρες άφησε την τελευταία της πνοή.

Όταν πήγε μάλιστα στο νοσοκομείο, είπε πως η γυναίκα του είχε πέσει από τις σκάλες. Οι γιατροί που την εξέτασαν είδαν πως τέτοια χτυπήματα μόνο από τροχαίο προκαλούνται ή από ξυλοδαρμό, με την άτυχη Τζεβριέ να έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος και να υποβάλλεται σε πολύωρα χειρουργεία, αλλά να μην τα καταφέρνει.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο