Τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΚ ο Αλεξανδρουπολίτης Μάριος Ξανθίδης!

Σημαντική στιγμή για τον προπονητή της Ολυμπιάδας             

Μία σπουδαία διάκριση για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά επί δεκαετίες όχι μόνο στην Ολυμπιάδα, αλλά και στο μπάσκετ της Αλεξανδρούπολης γενικότερα. Ο Μάριος Ξανθίδης, προπονητής των υποδομών της Ολυμπιάδας, εκλέχθηκε τεχνικός σύμβουλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Μία ακόμη διάκριση, μία ακόμη επιτυχία για τον κόουτς Ξανθίδη.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας 

Ο προπονητής μας Ξανθίδης Μάριος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΕΟΚ!! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εκλογή του κόουτς Ξανθίδη ως τεχνικού συμβούλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.Δικαίωση για τον προπονητή που έχει συνδέσει το όνομα του με το σύλλογο όσο κανένας άλλος.Τιμή και περηφάνια για την ομάδα μας,τη πόλη μας και το μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής μας.
Ο Μάριος Ξανθίδης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του συλλόγου το μακρινό 1998.Με την εμπειρία του,τις συμβουλές του και κυρίως την παθολογική αγάπη του για αυτό που κάνει έχει μερίδιο ευθύνης στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κόουτς και εις ανώτερα!!!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο