Τα πάνω κάτω φέρνει το «Google Maps»…. τι αλλάζει

: Θα υπολογίζει το κόστος του ταξιδιού μας – Όλες οι αλλαγές

Αναβαθμίζεται η υπηρεσία πλοήγησης «Google Maps» με νέα χαρακτηριστικά που θα βοηθούν τους χρήστες να βλέπουν το κόστος των διοδίων καθώς και θα τους ενημερώνει για φανάρια και πινακίδες STOP.

  • Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός Google, μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες θα είναι η δυνατότητα των χρηστών να δουν πόσο ακριβώς θα κοστίσουν συνολικά τα διόδια που θα χρειαστεί να πληρώσουν, για την εκάστοτε διαδρομή που θα επιλέξουν. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να υπολογίσουν το συνολικό κόστος της διαδρομής που τους ενδιαφέρει.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο μήνα για τις ΗΠΑ, Ινδία, Ινδονησία και Ιαπωνία, με δεδομένα για περίπου διαδρομές με διόδια. Το επόμενο διάστημα αναμένεται το χαρακτηριστικό αυτό να γίνει διαθέσιμο και στις υπόλοιπες χώρες όπου χρησιμοποιείται η εφαρμογή, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρεται στην ενημέρωση κάποια ημερομηνία.

  • Παράλληλα, η εταιρεία δήλωσε ότι σκοπεύει να προσθέσει ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με το πού υπάρχουν φανάρια και πινακίδες STOP, ενώ σε επιλεγμένες πόλεις σύντομα θα φαίνεται το σχήμα και το ακριβές πλάτους του δρόμου, συμπεριλαμβανομένων των διάμεσων, των νησίδων και των σχημάτων των τριγύρω κτηρίων.

«Πείτε αντίο στα εμπόδια που αντιμετωπίζετε όταν ετοιμάζετε το ταξίδι σας, με τις νέες αναβαθμίσεις του Google Maps. Είτε ταξιδεύετε γύρω στην πόλη είτε οργανώνετε μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακο, λανσάρουμε νέες βελτιώσεις, που περιλαμβάνουν τιμές διοδίων, έναν πιο λεπτομερή χάρτη πλοήγησης και αναβαθμίσεις για τις Apple συσκευές σας που σας βοηθούν να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας, να γλιτώσετε χρήματα και να εξερευνήσετε νέα μέρη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή της η Google.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο