Τα διόδια δεν καταλαβαίνουν από κορωνοϊό: Ξεκινά ο σταθμός στο Αρδάνιο

Για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της κατασκευής των νέων σταθμών ενημερώνει η Εγνατία Οδός

Νέα διόδια σε έναν απαράδεκτο δρόμο

 

Νέο σταθμό διοδίων ξεκινά να κατασκευάζει η Εγνατία Οδός, σε ένα από τα πιο προβληματικά σημεία της όχι μόνο στον Έβρο, αλλά σε όλη την έκτασή της. Ο λόγος για τον μετωπικό σταθμό κοντά στον κόμβο του Αρδανίου, όπου ο δρόμος, για αρκετά χιλιόμετρα, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, όπως αναδείξαμε πρόσφατα, με φωτογραφίες και βίντεο, σε ρεπορτάζ μας στη “ΓΝΩΜΗ”.

 

 

Το γεγονός ότι υπάρχει ανάδοχος για την αποκατάσταση του δρόμου είναι γνωστό, ωστόσο οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Από την άλλη, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή ακόμη ενός σταθμού διοδίων, για τον οποίο έχουν διαφωνήσει οι τοπικές αρχές, αντιπροτείνοντας την κατασκευή του στον δρόμο μετά το τελωνείο των Κήπων, προκειμένου να μην επιβαρύνονται οι κάτοικο, αλλά οι επισκέπτες της περιοχής μας. Φυσικά, δεν εισακούστηκαν.

Η ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού

 

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνει ότι κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου εκτελούνται εργασίες κατασκευής Πλευρικών Σταθμών Διοδίων, Μετωπικών Σταθμών Διοδίων και βρίσκονται σε εφαρμογή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, κατασκευάζονται:

1.Οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων με αποκλεισμό της κυκλοφορίας κλάδων των κάτωθι κόμβων:

Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας

Α/Κ Χαλάστρας  

Α/Κ Προφήτη

Α/Κ Βρασνών -Ασπροβάλτας

Α/Κ Ελευθερούπολης

Α/Κ Αγίου Ανδρέα

Α/Κ Βαφέικων

Α/Κ ΒΙΠΕ Κομοτηνής,

 

2.Οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων χωρίς αποκλεισμό της κυκλοφορίας, στους κάτωθι κόμβους:

Α/Κ Παναγίας

Α/Κ Βαγιοχωρίου

Α/Κ Γαληψού/Ορφανίου

Α/Κ Μουσθένης

Α/Κ Μέστης,

 

3.Οι Μετωπικοί Σταθμοί Διοδίων Σιάτιστας και Αρδανίου,

4.Στον Κάθετο Άξονα Α1 “Α/Κ Αξιού – Εύζωνοι” οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων στον Α/Κ Πολυκάστρου, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας κλάδων.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο