Σύσκεψη στον ΟΛΑ: Μέχρι τέλος Μαΐου ο ανάδοχος για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας σε σύσκεψη. Στις δηλώσεις του, σημείωσε: «O προνομιακός , γεωστρατηγικός και γεωπολιτικός ρόλος του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, σε συνδυασμό με την δυνατότητα συνδυασμένων μεταφορών, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την αξιοποίηση του λιμένα, ως πύλη για την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια».

 Μέχρι τέλος Μαΐου ο ανάδοχος για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης 

Αναφερόμενος στην αξιοποίηση του λιμένα, ο κ. Πλακιωτάκης εξήγησε πως «είναι σε εξέλιξη η δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας και μέχρι το τέλος Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν οι προσφορές και να αναδειχθεί ο ανάδοχος, ενώ μέχρι το τέλος του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του».

Στη σύσκεψη με τη διοίκηση του ΟΛΑ συμμετείχαν ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, οι βουλευτές του νομού Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Ναυτιλίας μετέβη στη Σαμοθράκη για την επίσημη παράδοση του νέου πλωτού υπερσύγχρονου ασθενοφόρου του Λιμενικού.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο