Σύσκεψη Εργασίας θα έχει αύριο ο Πρωθυπουργός στην Αλεξανδρούπολη

Κλήθηκαν περίπου 50 άτομα κλήθηκαν, μεταξύ αυτών και  καθηγητές από το Τμ. Δασολογίας του ΔΠΘ

Από το μεσημέρι της σημερινής μέρας παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους για να παραβρεθούν σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, που θα επισκεφτεί την Παρασκευή τον Έβρο, δεκάδες τοπικοί παράγοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Έβρος, πενήντα περίπου αποδέκτες έχουν παραλάβει την πρόσκληση που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το γραφείο του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, ως υπεύθυνου συντονισμού της ευρείας σύσκεψης.
Η “Σύσκεψη Εργασίας”, όπως χαρακτηρίζεται, προγραμματίζεται για το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής, 8 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12:30, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.
Παρόν και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με τους επικεφαλής του Τμήματος Δασολογίας Μεταξύ πολλών εμπλεκομένων θεσμικών και μη, που αναμένεται να παραβρεθούν στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι και οι πλέον αρμόδιοι για θέματα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων∙ ο Πρόεδρος του ομώνυμου Τμήματος του ΔΠΘ, Καθηγητής Γιώργος Τσαντόπουλος, αλλά και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας στην οποία υπάγεται το Τμήμα με έδρα την Ορεστιάδα, ο Καθηγητής κ. Σπύρος Γαλατσίδας. Από πλευράς του ΔΠΘ κλήθηκε και ο Πρύτανης κ. Φώτης Μάρης, ο οποίος σημειωτέον ήδη συγκάλεσε δύο συσκέψεις με αντιπροσωπείες των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν με δεδομένη την απουσία δασών, ως εκ τούτου απουσία και φυσικών εμποδίων για τα νερά των βροχοπτώσεων, και “φίλτρων” για το πόσιμο νερό στους υδροταμιευτήρες.
Αναλυτικά η πρόσκληση:
Αξιότιμοι/ες κύριοι/κυρίες, Καλείστε σε συνάντηση εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό, την Παρασκευή 8.9.2023 και ώρα 12.30, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Έβρου, με θέμα: “Σχέδιο αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της περιφερειακής ενότητας Έβρου”. Η πρόσκληση είναι αυστηρά ατομική και παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας μέσω email. Ευχαριστώ πολύ.
radioevros.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του