Συνεργασία Πολυκοινωνικού  – ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜΕΑ Εβρου «Νίκη»

Υπογραφή σύμβασης για παροχή υπηρεσίες κοινωνικής, ψυχολογικής και νοσηλευτικής υποστήριξης σε 20 οικογενειες ΑμΕΑ με παράλληλη στήριξη στην εκπαίδευση προσχολικής αγωγής τουλάχιστον τριών παιδιών ΑμεΑ.

Υπογραφή σύμβασης συνεργασίας του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΜΕΑ ΕΒΡΟΥ «ΝΙΚΗ», για την υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος ολιστικής υποστήριξης στα ΑμεΑ που διαβιούν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με τίτλο: «ΑΜΕΑ Αυτονομία και Επικοινωνία».

H ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΝΙΚΗ»,  θα παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής, ψυχολογικής και νοσηλευτικής υποστήριξης καθώς και υποστήριξη στην αντιμετώπιση βασικών αναγκών σε ένδυση, υπόδηση και διατροφή αρχικά 20 οικογενειών ΑμεΑ και παράλληλη στήριξη στην εκπαίδευση προσχολικής αγωγής τουλάχιστον τριών (3) παιδιών ΑμεΑ.

Θα συνεργάζεται με το αρμόδιο τμήμα ΑμεΑ του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ το οποίο θα  διαμορφώνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το προσωπικό που θα απασχοληθεί.

«Με ιδιαίτερη χαρά υπογράψαμε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Έβρου κ. Κώστα Ευθυμιάδη,  σύμβαση συνεργασίας του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Συλλόγου ΑμεΑ Έβρου  «ΝΙΚΗ».

Το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ προχωρά προσηλωμένο στην ανάπτυξη των κοινωνικών δομών, στην στήριξη και την φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων,  αναδεικνύοντας και τεκμηριώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής για την προσβασιμότητα των συνανθρώπων μας με αναπηρία,  σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνικής ζωής του τόπου μας» αναφέρει η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλ. Ποιραζίδου .

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο