Συνεχίζονται οι καταστροφές σε δημόσιους χώρους της Αλεξανδρούπολης (photos)

Κάλεσμα προς τους πολίτες να αναλάβουν δράση για την προστασία της δημόσιας περιουσίας

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι καταστροφές που προκαλούν άγνωστοι σε δημόσιους χώρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Νέο φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης προκαλεί για άλλη μία φορά αγανάκτηση και προβληματισμό.

Όπως αναφέρει, «τα καθημερινά γεγονότα αυτά μας δημιουργούν έντονο προβληματισμό και ανησυχία, ως δημοτική αρχή είμαστε αποφασισμένη να προστατέψουμε τη δημόσια περιουσία και τα χρήματα των συμπολιτών μας που δαπανώνται για τη συντήρηση και την κατασκευή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.  Η εικόνα της κοινωνίας μας εξαρτάται από όλους εμάς και τη φροντίδα που της δίνουμε, όσο την προσέχουμε και την σεβόμαστε τόσο πιο καλαίσθητη και πολιτισμένη θα είναι για όλους μας! Δυστυχώς τα συνεργεία μας καθημερινά αντί να δημιουργούν κάτι νέο για το Δήμο μας και για όλους εμάς, αναλώνονται με σκοπό την αποκατάσταση των υλικών ζημιών».
Μάλιστα, καλεί τους πολίτες να αναλάβουν δράση άμεσα, με σκοπό να εξαλείψουν τις θλιβερές αυτές εικόνες, παραθέτοντας τα τηλέφωνα του αστυνομικού τμήματος (2551066100) και της δημοτικής αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. (2551350081).

1 Σχόλιο

  • Δημήτρης
    Posted 26 Αυγούστου 2022 07:43 0Likes

    Άντε και τους πιάσανε, πια θα είναι η τιμωρία τους! Θα τους γίνει καμία σύσταση και θα τους αφήσουν ελεύθερους και θα λένε ότι είναι παιδιά ή θα τους βάλουν τα πληρώσουν!

Αφήστε ένα σχόλιο