Συνεχίζονται οι επιτυχίες του προσωπικού του Τελωνείου Κήπων

Οι επιτυχίες από το προσωπικό του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου των Κήπων συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές σε φυσικό έλεγχο που διενήργησαν σε φορτηγό Δ.Χ, αρχών Πολωνίας το οποίο έκανε είσοδο στη χώρα μας, ανακάλυψαν εντός των εμπορευμάτων του 20.544 τεμάχια παραποιημένα είδη ένδυσης, υποδήματα και τσάντες διαφόρων σημάτων.

Τα παραποιημένα είδη είχαν τελωνειακό προορισμό το Βέλγιο και από εκεί θα διοχετευόταν σε διαφορετικούς προορισμούς. Βεβαιώθηκε και εισπράχθηκε πρόστιμο ύψους 17.408 € ενώ η ποσότητα δεσμεύθηκε ώστε, ύστερα από τις παρεμβάσεις των εταιριών στις οποίες ανήκουν τα σήματα, να καταστραφούν.

 Ανακάλυψη με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή LAIKA

Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή LAIKA, ανευρέθηκαν δύο συσκευασίες, εντός του εσωρούχου του δράστη και εντός δοχείου με τσάϊ, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,5 γραμμαρίων. Σχηματίσθηκε δικογραφία και ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αλεξ/πολης.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο