Συναυλία της Josephine στην Αλεξανδρούπολη στις 6 Δεκεμβρίου

Ποιο το κόστος, τι αναφέρθηκε στην Οικονομική Επιτροπή

Στα πλαίσια τον εορταστικών εκδηλώσεων με αφορμή τον πολιούχο Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία για τους νέους της Αλεξανδρούπολης, αλλά και για αυτούς που αισθάνονται νέοι, με την γνωστή τραγουδίστρια Josephine. Στην απόφαση, που ελήφθη σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή, αναφέρεται μεταξύ άλλων:
“Η «εκρηκτική» hit performer κάνει τον κόσμο μία μεγάλη παρέα που τραγουδά και διασκεδάζει, ξεσηκώνοντας τους πάντες με τις μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, όπως τα «Κύμα Μου», «Τηλέφωνο», «Εγώ», «Τι», «Παλιόπαιδο», «Μάγια» και «Δεν Έχω Σήμα», αλλά και τις μοναδικές της ερμηνείες σε αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Το τελικό κόστος της συναυλίας είναι 21.700,00€ με το Φ.Π.Α. Στον Προϋπολογισμό του Δήμου μας του 2022 υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση ποσού 22.500,00€, στον Κ.Α. 15.6471.001 με τίτλο «Συναυλία Αγ. Νικολάου».
Στην περίπτωση που λόγω μέτρων , η συναυλία αναβληθεί, τότε σε συνεννόηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εκπρόσωπου του καλλιτέχνη θα οριστεί νέα ημερομηνία και πιθανών νέα τοποθεσία σύμφωνα με τις οδηγίες που θα υπάρξουν».
Υπέρ ψήφισαν 5 μέλη της Επιτροπής, λευκό οι κκ Λαμπάκης και Γκοτσίδης. Απουσίαζαν οι κκ Δευτεραίος και Αραμπατζής.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο