Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρέσβη της Τουρκίας

Στο επίκεντρο ο τουρισμός και η επιχειρηματικότητα

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Τσαγατάι Ερτσιγιές είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Οι κ. Μέτιος και Ερτσιγιές αναφέρθηκαν εκτενώς στην αλληλεγγύη που επέδειξαν ο ελληνικός και ο τουρκικός λαός με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που έπληξαν τις δύο χώρες μέσα στο 2023 και επισήμαναν ότι το γεγονός αυτό συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας.
Συζήτησαν επίσης θέματα που αφορούν στις σχέσεις και στη συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τις όμορες τουρκικές Νομαρχίες στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας και του περιβάλλοντος. Ο κ. Μέτιος ανέφερε μάλιστα ότι είναι στα άμεσα σχέδιά του να επισκεφθεί την Αδριανούπολη και να ανταποδώσει την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει πριν την πανδημία Covid-19 ο Νομάρχης Αδριανούπολης στην Κομοτηνή.
Τον κ. Πρέσβη συνόδευε ο νέος Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Αϊκούτ Ουνάλ, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Αθλητισμού κ. Αχμέτ Ιμπράμ, καθώς επίσης στελέχη της τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του τουρκικού Γενικού Προξενείου στην Κομοτηνή

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του