Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τη Νοσηλευτική ζητούν οι φορείς

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ζητούν τα μέλη της Πρωτοβουλίας για τη Θωράκιση και Αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για μεταφορά της σχολής στην Αλεξανδρούπολη και στο ΔΠΘ. Στη σχετική επιστολή τους, υπογραμμίζουν τη μεγάλη σημασία που έχει για την περιοχή η συγκεκριμένη σχολή και ζητούν συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να του παραδώσουν ιδιοχείρως το ψήφισμά της Πρωτοβουλίας και να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Η Πρωτοβουλία για την «Θωράκιση και Αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου» αποτελείται από 170 σωματεία, φορείς και κοινωνικούς συλλόγους του Ν. Έβρου και από την συντονιστική της επιτροπή που αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν για την παραμονή της στο Διδυμότειχο, την ανάπτυξη της και την εύρυθμη λειτουργία της.

Σκοπός της ήταν η διαμόρφωση ενός ψηφίσματος για την σχολή, η κοινοποίηση του στους αρμοδίους, και η επικουρική υποστήριξη της επιτροπής αγώνα που αποτελείτε από τους πολιτικούς φορείς του τόπου μας.

Επειδή για εμάς αποτελεί μείζονος σημασίας η υπόθεση της σχολής, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ζητούμε επ’ ευκαιρίας της επισκέψεως σας στον τόπο μας, μια  συνάντηση για να σας παραδώσουμε ιδιοχείρως το ψήφισμα της Πρωτοβουλίας, για την  Νοσηλευτική σχολή του Διδυμότειχου και να εκθέσουμε τις απόψεις μας, για την επικείμενη μεταφορά της έδρας της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου και για το μέλλον του τόπου μας.

Αναμένουμε με αγωνία την απάντηση σας.

Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πρόεδρος Ένωσης εθελοντών αιμοδοτών Ν. Έβρου

ΜΠΟΥΤΖΙΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Πρόεδρος Σωματείο εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εκπρόσωπος Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου Θεοδώρα Καντακουζηνή

ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πρόεδρος Συλλόγου Αγροτών Διδυμοτείχου και Περιφερείας

ΚΑΡΑΜΠΟΥΝΑΡΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Εκπρόσωπος Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Διδυμοτείχου και περιφερείας

ΚΑΡΑΦΕΙΖΗ ΕΥΗ

Πρόεδρος Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Διδυμοτείχου

ΜΙΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Εκπρόσωπος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θυρέας

Έπονται 170 Σύλλογοι, Σωματεία και κοινωνικοί φορείς

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο