Συνάντηση Δημάρχου Ορεστιάδας με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

Σε καλό κλίμα, για να συζητηθούν οι προτάσεις που θα καταθέσει ο δήμος προς τη διακομματική επιτροπή της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης

“Άριστο κλίμα” και “διάθεση συναίνεσης” διαπιστώθηκε στη συνάντηση που προκάλεσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις που θα καταθέσει ο δήμος προς τη διακομματική επιτροπή της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης.

Οι διεργασίες θα συνεχιστούν με σκοπό την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, στη βάση των πυλώνων ανάπτυξης που θα συμφωνηθούν, ενώ η τελική μορφή της πρότασης θα έρθει άμεσα προς συζήτηση και έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο.

Από τη συνάντηση απουσίαζε, λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε, η επικεφαλής της παράταξης μείζονος μειοψηφίας, Μαρία Γκουγκουσκίδου, παρόντες ήταν οι άλλοι τέσσερις επικεφαλής (Σάκης Παπανδρέου, Χρήστος Καζαλτζής, Παναγιώτης Σιανκούρης και Κώστας Ζαλουφλής).

 

Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη

Συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας σε Τακτική Συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με το άρθρο  67 του N. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, στις 13.10.2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο