Συνάντηση Δημάρχου Ορεστιάδας με Πρύτανη ΔΠΘ

Κοινός στόχος η ενδυνάμωση των τμημάτων της πόλης, μετά την ανησυχία από τις αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Συνάντηση με τον Πρύτανη του ΔΠΘ Αλέξανδρο Πολυχρονόπουλο πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Στη συνάντηση αυτή, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου Ορεστιάδας και Δ.Π.Θ και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των δύο τμημάτων του Δ.Π.Θ στην Ορεστιάδα. “Οι ενέργειες του Δ.Π.Θ και του Δήμου Ορεστιάδας για ενίσχυση και ενδυνάμωση των τμημάτων αυτών είναι συνεχείς και στοχευμένες”, αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζεται πως στην Ορεστιάδα επικρατεί το τελευταίο διάστημα μεγάλη αναταραχή, λόγω του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας που φέρνει τα πάνω – κάτω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφού εκτιμάται ότι θα επιφέρει δραματική μείωση στον αριθμό των εισακτέων στις σχολές του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει μία τέτοια εξέλιξη για την οικονομία της ευρύτερης περιοχής και για το μέλλον των ίδιων των σχολών.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο