Συμμετοχή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης σε διαδικτυακή σύσκεψη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Yπό τον Πρωθυπουργό, παρουσία της Προέδρου της κας Αγγελοπούλου

Σε διαδικτυακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.


Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι δήμαρχοι των 113 δήμων της χώρας που υπέβαλλαν εγκαίρως τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα της Επιτροπης «Ελλάδα 2021», η Πρόεδρος κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, συζητήθηκε η ενεργός συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση μέσα από τις προτάσεις-δράσεις που εκλήθησαν να υποβάλλουν οι Δήμοι της Ελλάδας.

“Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλώνει «παρών» σε αυτό το εγχείρημα έχοντας ήδη υποβάλλει δύο προτάσεις που σκοπό έχουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην κοινωνία και ουσιαστική κληρονομιά στις επόμενες γενιές. Οι δράσεις που έχουν παιδοκεντρικό χαρακτήρα και αφορούν στον σχεδιασμό με ρομποτεχνολογία της «Αλεξανδρούπολης 100 χρόνια μετά», και της πρότυπης Αγροκτηνοτροφικής κατασκήνωσης στις Φέρες, τέθηκαν υπό την αιγίδα της «Επιτροπής 2021» και εντάχθηκαν στον εθνικό πρόγραμμα των δράσεών της” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου μας.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο